Košarica

Besplatna poštarina za narudžbe veće od €50

100% sigurna kupovina

GMP | HACCP | ISO 22000 | VEGAN | BIO

Izjava o privatnosti

Obavijest o privatnosti

Zadnja promjena Kolovoz 30, 2020



Hvala vam što ste odlučili biti dio naše zajednice na VESTRATEK LOGISTICS LIMITED ( „O nama","we","us","naše“). Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom obavijesti o privatnosti ili našom praksom u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na [e-pošta zaštićena].

Kada posjetite našu web stranicu http://WWW.VESTRATEK.COM („Web stranica") i općenito, koristite bilo koju od naših usluga („Usluge“, Koji uključuju Web stranica), cijenimo da nam povjeravate svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena da ga pažljivo pročitate, jer je to važno. Ako postoje neki uvjeti u ovoj obavijesti o privatnosti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naših Usluga (koje, kako je gore opisano, uključuju i naše Web stranica), kao i sve povezane usluge, prodaje, marketing ili događaji.

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći da razumijete što radimo s podacima koje prikupljamo.

SADRŽAJ


1. KOJE INFORMACIJE KOLIKO IZBORIMO?

Osobne podatke koje nam otkrijete

Ukratko:  Prikupljamo osobne podatke koje nam pružate.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate kad ih imate registrirajte se na Web stranica, izrazite interes za dobivanjem podataka o nama ili našim proizvodima i uslugama kada sudjelujete u aktivnostima na Web stranica ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i Web stranica, izbor koji donosite i proizvode i značajke koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati ​​sljedeće:

Osobni podaci koje ste pružili. Sakupljamo imenabrojevi telefonaadrese e-poštepoštanske adresekorisnička imenalozinkeadrese za naplatui druge slične informacije.

Podaci za prijavu na društvene medije. Možemo vam pružiti mogućnost da se registrirate kod nas koristeći podatke o vašem postojećem računu na društvenim mrežama, kao što su vaš Facebook, Twitter ili drugi račun na društvenim mrežama. Ako se odlučite registrirati na ovaj način, prikupit ćemo podatke opisane u odjeljku pod nazivom „KAKO SMO ODRŽAVALI SOCIJALNE LOGINCE"Ispod.

Svi osobni podaci koje nam dostavite moraju biti istiniti, potpuni i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama takvih osobnih podataka.

Informacije se automatski prikupljaju

Ukratko:  Neke se informacije - poput adrese internetskog protokola (IP) i / ili značajke preglednika i uređaja - automatski prikupljaju kada posjetite našu Web stranica.

Automatski prikupljamo određene podatke kada ih posjetite, koristite ili se krećete Web stranica. Ovi podaci ne otkrivaju vaš određeni identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktu), ali mogu uključivati ​​podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, karakteristike preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi koji se odnose na podatke, naziv uređaja, država, mjesto , informacije o tome kako i kada koristite našu Web stranica i ostale tehničke informacije. Ti su podaci prvenstveno potrebni za održavanje sigurnosti i rada naših Web stranicai za našu internu analitiku i izvještavanje.

Kao i mnoge druge tvrtke, prikupljamo i informacije putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:
  • Podaci dnevnika i upotrebe. Podaci evidencije i upotrebe povezani su sa uslugom, dijagnostikom, upotrebom i podacima o performansama koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite našim uslugama ili ih koristite Web stranica a koje bilježimo u datoteke dnevnika. Ovisno o načinu na koji komunicirate s nama, ovi podaci dnevnika mogu sadržavati vašu IP adresu, podatke o uređaju, vrstu i postavke preglednika te podatke o vašoj aktivnosti u Web stranica (kao što su datumski / vremenski žigovi povezani s vašom upotrebom, pregledane stranice i datoteke, pretraživanja i druge radnje koje poduzimate, poput značajki koje upotrebljavate), informacije o događajima uređaja (poput aktivnosti sustava, izvješća o pogreškama (ponekad se nazivaju i "odlagališta padova") ) i hardverske postavke).
  • Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su podaci o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju pomoću kojeg pristupate Web stranica. Ovisno o korištenom uređaju, podaci ovog uređaja mogu sadržavati informacije kao što su vaša IP adresa (ili proxy poslužitelj), identifikacijski brojevi uređaja i aplikacija, mjesto, vrsta preglednika, model hardvera Davatelj internetskih usluga i / ili mobilni operater, operativni sustav i konfiguracija sustava informacija.
  • Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji, kao što su podaci o lokaciji vašeg uređaja, koji mogu biti precizni ili neprecizni. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti i postavkama uređaja pomoću kojeg pristupate Web stranica. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje podataka o geolokaciji koji nam govore vaše trenutno mjesto (na temelju vaše IP adrese). Možete onemogućiti da nam dopuštamo prikupljanje tih podataka odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem vaše postavke lokacije na uređaju. Međutim, imajte na umu da ako odlučite odjaviti se, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.

Informacije prikupljene iz drugih izvora

Ukratko:  Možemo prikupljati ograničene podatke iz javnih baza podataka, marketinških partnera, platforme društvenih medija, i drugi vanjski izvori.

Kako bismo poboljšali našu sposobnost pružanja relevantnog marketinga, ponuda i usluga te ažurirali našu evidenciju, podatke o vama možemo dobiti iz drugih izvora, kao što su javne baze podataka, zajednički marketinški partneri, pridruženi programi, pružatelji podataka, platforme društvenih medija, kao i od drugih trećih strana. Ove informacije uključuju poštanske adrese, naslove poslova, adrese e-pošte, telefonske brojeve, podatke o namjerama (ili podatke o ponašanju korisnika), adrese internetskog protokola (IP), profile na društvenim mrežama, URL-ove i prilagođene profile na društvenim mrežama, u svrhe ciljanog oglašavanja i promocije događaja . Ako komunicirate s nama na platformi društvenih medija koristeći svoj račun na društvenim mrežama (npr. Facebook ili Twitter), dobit ćemo osobne podatke o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte i spola. Svi osobni podaci koje prikupimo s vašeg računa na društvenim mrežama ovise o postavkama privatnosti vašeg računa na društvenim mrežama.

2. KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko:  Vaše podatke obrađujemo u svrhe utemeljene na legitimnim poslovnim interesima, ispunjavanju ugovora s vama, poštivanju zakonskih obveza i / ili Vašem pristanku.

Koristimo osobne podatke prikupljene putem našeg Web stranica za razne poslovne svrhe opisane u nastavku. U te svrhe obrađujemo vaše osobne podatke oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor, uz vaš pristanak i / ili radi poštivanja naših zakonskih obveza. Uz svaku dolje navedenu svrhu naznačujemo određene razloge obrade na koje se oslanjamo.

Koristimo podatke koje prikupljamo ili primamo:
  • Da biste olakšali postupak kreiranja računa i prijave. Ako odlučite povezati svoj račun s nama s računom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook račun), koristimo podatke koje ste nam dopustili da prikupimo od tih trećih strana kako bismo olakšali stvaranje računa i postupak prijave za obavljanje ugovor. Pogledajte odjeljak u nastavku pod naslovom „KAKO SMO ODRŽAVALI SOCIJALNE LOGINCE" za daljnje informacije.
  • Za objavljivanje svjedočenja. Svjedočenja objavljujemo na našem Web stranica koji mogu sadržavati osobne podatke. Prije objavljivanja izjave, dobit ćemo vaš pristanak za upotrebu vašeg imena i sadržaja izjave. Ako želite ažurirati ili izbrisati svoje svjedočenje, kontaktirajte nas na [e-pošta zaštićena] i obavezno navedite svoje ime, mjesto svjedočenja i podatke za kontakt.
  • Zatražite povratne informacije. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo zatražili povratne informacije i kako bismo vas kontaktirali u vezi s vašom upotrebom naših Web stranica.
  • Za omogućavanje komunikacije između korisnika i korisnika. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo omogućili komunikaciju između korisnika uz pristanak svakog korisnika.
  • Za upravljanje korisničkim računima. Vaše podatke možemo koristiti u svrhu upravljanja našim računom i održavanja u ispravnom stanju.
  • Da vam pošalje administrativne podatke. Vaše osobne podatke možemo koristiti da bismo vam poslali podatke o proizvodu, usluzi i novim značajkama i / ili podatke o promjenama naših uvjeta, uvjeta i pravila.
  • Da bismo zaštitili naše usluge. Vaše podatke možemo koristiti kao dio naših napora da zadržimo naše Web stranica sigurno i sigurno (na primjer, za praćenje i prevenciju prijevara).
  • Da bismo izvršili naše uvjete i politike u poslovne svrhe, u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima ili u vezi s našim ugovorom.
  • Da biste odgovorili na pravne zahtjeve i spriječili štetu. Ako primimo poziv na sud ili drugi zakonski zahtjev, možda ćemo morati pregledati podatke koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti.

  • Ispunite i upravljajte svojim narudžbama. Vaše podatke možemo koristiti za ispunjavanje i upravljanje vašim narudžbama, uplatama, povratima i razmjenama izvršenim putem Web stranica.

  • Administrirajte nagradne izvlačenja i natjecanja. Vaše podatke možemo koristiti za upravljanje izvlačenjima i natječajima kada odlučite sudjelovati u našim natjecanjima.

  • Dostaviti i olakšati pružanje usluga korisniku. Vaše podatke možemo upotrijebiti za pružanje tražene usluge.

  • Da bi odgovorili na korisničke upite / ponudili korisničku podršku. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo odgovorili na vaše upite i riješili moguće probleme u vezi s korištenjem naših Usluga.
  • Za slanje marketinških i promotivnih komunikacija. Mi i / ili naši nezavisni marketinški partneri možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u svoje marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izražavamo interes za dobivanjem podataka o nama ili našim Web stranica, pretplativši se na marketing ili nas kontaktirajući na neki drugi način, prikupit ćemo osobne podatke od vas. U bilo kojem trenutku možete isključiti našu marketinšku e-poštu (pogledajte "ŠTO SU VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI”U nastavku).
  • Pružiti ciljano oglašavanje za vas. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikaz personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i suradnje s trećim stranama koje to čine) prilagođene vašim interesima i / ili lokaciji i za mjerenje njegove učinkovitosti.
  • U ostale poslovne svrhe. Vaše podatke možemo koristiti u druge poslovne svrhe, kao što su analiza podataka, identificiranje trendova korištenja, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše Web stranica, proizvodi, marketing i vaše iskustvo. Te podatke možemo koristiti i pohranjivati ​​u skupnom i anonimnom obliku tako da nisu povezani s pojedinačnim krajnjim korisnicima i ne uključuju osobne podatke. Nećemo koristiti osobne podatke koji mogu identificirati bez vašeg pristanka.

3. DA LI SVOJE INFORMACIJE DIJELE S NEKIM?

Ukratko:  Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak, u skladu sa zakonima, pružamo vam usluge, zaštitimo vaša prava ili ispunjavamo poslovne obveze.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ​​ili dijeliti na temelju sljedeće pravne osnove:
  • Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali posebnu privolu za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu.
  • Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obraditi kada je to razumno potrebno za ostvarenje naših legitimnih poslovnih interesa.
  • Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obraditi vaše osobne podatke kako bi ispunili uvjete našeg ugovora.
  • Pravne obveze: Možemo otkriti vaše podatke tamo gdje smo to zakonski obvezni učiniti kako bismo se uskladili s važećim zakonom, vladinim zahtjevima, sudskim postupkom, sudskim nalogom ili pravnim postupkom, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući odgovor javnim tijelima da ispune zahtjeve nacionalne sigurnosti ili provedbe zakona).
  • Vitalni interesi: Možemo otkriti vaše podatke tamo gdje vjerujemo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti radnje u vezi s mogućim kršenjima naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim aktivnostima, ili kao dokaz u parnicama u kojima uključeni smo.
Konkretnije, možda ćemo trebati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:
  • Poslovni transferi. Vaše podatke možemo dijeliti ili prenijeti u vezi s ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cjelokupnog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
  • Dobavljači, konzultanti i drugi davatelji usluga treće strane. Vaše podatke možemo podijeliti s nezavisnim dobavljačima, pružateljima usluga, dobavljačima ili agentima koji pružaju usluge za nas ili u naše ime i za taj posao trebaju pristup takvim informacijama. Primjeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, dostavu e-pošte, usluge hostinga, korisničku uslugu i marketinške napore. Odabranim trećim stranama možemo dopustiti upotrebu tehnologije praćenja na Web stranica, koji će im omogućiti da u naše ime prikupljaju podatke o tome kako komunicirate s našim Web stranica tijekom vremena. Te se informacije mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili značajki i bolje razumijevanje mrežnih aktivnosti. Ako nije opisano u ovoj obavijesti, ne dijelimo, prodajemo, iznajmljujemo ili trgujemo bilo kojim vašim podacima s trećim stranama u njihove promotivne svrhe. Imamo ugovore s našim obrađivačima podataka koji su stvoreni kako bi zaštitili vaše osobne podatke. To znači da oni ne mogu ništa učiniti s vašim osobnim podacima, osim ako im to nismo naredili. Oni također neće dijeliti vaše osobne podatke ni s jednom organizacijom osim s nama. Također se obvezuju zaštititi podatke koje posjeduju u naše ime i zadržati ih tijekom razdoblja koje mi uputimo.

4. S kim će dijeliti vaše informacije?     

Ukratko:  Informacije dijelimo samo sa sljedećim trećim stranama.

Vaše podatke dijelimo i otkrivamo samo sa sljedećim trećim stranama. Kategorizirali smo svaku stranu kako biste mogli lako razumjeti svrhu naših praksi prikupljanja i obrade podataka. Ako smo obradili vaše podatke na temelju vašeg pristanka i želite povući svoj pristanak, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke navedene u donjem odjeljku pod naslovom „KAKO SE MOŽETE NAM OBRATITI U vezi s ovom obavijesti?".
  • Omogućite korisnicima povezivanje sa svojim računima trećih strana
Facebook račun, Google račun i Instagram račun
  • Usluge računalstva u oblaku
  • Optimizacija sadržaja
Google Fontovi i Google Site Search
  • Sigurnosna kopija podataka i sigurnost
  • Dijeljenje i oglašavanje na društvenim mrežama
Facebook reklame
  • Registracija i provjera autentičnosti korisničkog računa
Facebook prijava, Provjera identiteta na Instagramu i Googleova prijava
  • Web i mobilna analitika
Google Analytics
  • Web Hosting
  • Praćenje izvedbe web stranica

5. KORISTIMO li KOKOŠE I DRUGE TEHNOLOGIJE PRAĆENJA?

Ukratko:  Kolačiće i druge tehnologije praćenja možemo koristiti za prikupljanje i pohranu vaših podataka.

Za pristup informacijama ili njihovo pohranjivanje možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (poput web-svjetionika i piksela). Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

6. KAKO SMO ODRŽAVALI SOCIJALNE PRIJAVE?     

Ukratko:  Ako se odlučite registrirati ili se prijaviti na naše usluge pomoću računa društvenih medija, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama.

Naše Web stranica nudi vam mogućnost registracije i prijave pomoću podataka vašeg računa nezavisnih računa za društvene medije (poput vaših Facebook ili Twitter prijava). Ako to odlučite, od vašeg davatelja društvenih mreža primit ćemo određene podatke o profilu o vama. Podaci o profilu koje dobivamo mogu se razlikovati ovisno o dotičnom davatelju usluga društvenih mreža, ali često uključuju vaše ime, adresu e-pošte, popis prijatelja, sliku profila, kao i ostale podatke koje odlučite objaviti na takvoj platformi društvenih medija.

Informacije koje dobijemo koristit ćemo samo u svrhe opisane u ovoj obavijesti o privatnosti ili koje su vam na drugi način jasne u relevantnim Web stranica. Imajte na umu da ne kontroliramo i nismo odgovorni za drugu upotrebu vaših osobnih podataka od strane vašeg trećeg dobavljača društvenih mreža. Preporučujemo da pregledate njihovu obavijest o privatnosti kako biste razumjeli kako oni prikupljaju, koriste i dijele vaše osobne podatke i kako možete postaviti svoje postavke privatnosti na njihovim web lokacijama i u aplikacijama.

7. KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko:  Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da bi se ispunile svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakon ne zahtijeva drugačije.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako je dulji rok čuvanja potreban ili dopušten zakonom (poput poreza, računovodstva ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od vremensko razdoblje u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kada nemamo kontinuirane legitimne poslovne potrebe za obradu vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili anonimizirati takve podatke, ili ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosne kopije), tada ćemo sigurno pohranite svoje osobne podatke i izolirajte ih od daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

8. KAKO SIGURNIMO VAŠE INFORMACIJE?

Ukratko:  Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke kroz sustav organizacijskih i tehničkih mjera sigurnosti.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može biti zajamčena kao 100% sigurna, pa ne možemo obećati ili jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, krasti ili mijenjati vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i iz naših Web stranica na vlastiti rizik. Trebali biste pristupiti samo Web stranica u sigurnom okruženju.

9. KOLIKO SMO SABRATI INFORMACIJE OD MANJA?

Ukratko:  Mi svjesno ne prikupljamo podatke od ili mlađeg od djece mlađe od 18 godina.

Djeci mlađoj od 18 godina ne prikupljamo podatke svjesno i ne stavljamo ih na tržište. Korištenjem Web stranica, izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na njegovo korištenje Web stranica. Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci korisnika mlađih od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz svoje evidencije. Ako saznate za podatke koje smo možda prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na [e-pošta zaštićena].

10. ŠTO SU VAŠA PRIVATNA PRAVA?

Ukratko:  U nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora, imate prava koja vam omogućuju veći pristup i nadzor vaših osobnih podataka. Svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

U nekim regijama (poput Europskog gospodarskog prostora) imate određena prava prema važećim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati ​​pravo (i) zatražiti pristup i dobiti kopiju vaših osobnih podataka, (ii) zatražiti ispravku ili brisanje; (iii) da ograniči obradu vaših osobnih podataka; i (iv) ako je primjenjivo, na prenosivost podataka. U određenim okolnostima imate i pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste postavili takav zahtjev, molimo koristite pojedinosti o kontaktu dane u nastavku. Razmotrit ćemo i djelovati na svaki zahtjev u skladu s primjenjivim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da ovo neće utjecati na zakonitost obrade prije njenog povlačenja, niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite razloge obrade koji nisu pristanak.
 
Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, kontakt podaci za tijela za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ako imate pitanja ili komentare o svojim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poštu na [e-pošta zaštićena].

Podaci o korisničkom računu

Ako biste u bilo kojem trenutku htjeli pregledati ili izmijeniti podatke na računu ili prekinuti svoj račun, možete:
  • Prijavite se u postavke računa i ažurirajte svoj korisnički račun.
  • Kontaktirajte nas putem podataka za kontakt.
Na vaš zahtjev za ukidanjem računa deaktivirat ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke podatke možemo zadržati u svojim datotekama kako bismo spriječili prijevaru, riješili probleme, pomogli u istragama, izvršili naše Uvjete korištenja i / ili udovoljili važećim zakonskim zahtjevima.

Kolačići i slične tehnologije: Većina web preglednika prema zadanim je postavkama prihvaća kolačiće. Ako želite, obično možete postaviti da vaš preglednik uklanja kolačiće i odbija kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naših Web stranica. Za isključivanje oglašavanja oglašivača na temelju interesa Web stranica posjetiti http://www.aboutads.info/choices/.

Isključivanje marketinga putem e-pošte: Možete se odjaviti s našeg popisa marketinških e-adresa u bilo kojem trenutku klikom na vezu za odjavu u e-porukama koje šaljemo ili tako da nas kontaktirate koristeći dolje navedene detalje. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinških e-adresa - međutim, mi i dalje možemo komunicirati s vama, na primjer da bismo vam poslali e-poštu povezanu sa uslugom koja je potrebna za administraciju i upotrebu vašeg računa, odgovor na zahtjeve za uslugom ili za druge ne-marketinške svrhe. Da biste se inače odjavili, možete:
  • Pristupite postavkama računa i ažurirajte svoje postavke.
  • Kontaktirajte nas putem podataka za kontakt.

11. UPRAVLJAČKE ZNAČAJKE KOJE SE NE DOSTAVE

Većina web preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Ne-prati ("DNT") ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoje sklonosti privatnosti da se podaci o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži ne prate i ne prikupljaju. U ovoj fazi nije finaliziran jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu DNT signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale DNT preglednika ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš odabir da se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za internetsko praćenje kojeg se moramo pridržavati u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti. 

12. Imaju li stanovnici Kalifornije posebna prava o privatnosti?

Ukratko:  Da, ako ste stanovnik Kalifornije, imate pravo na pristup vašim osobnim podacima.

Odjeljak Građanskog zakonika u Kaliforniji 1798.83, također poznat kao zakon o "sjajnom svjetlu", dopušta našim korisnicima koji su stanovnici Kalifornije da od nas zatraže i jednom godišnje besplatno i besplatno dobiju informacije o kategorijama osobnih podataka (ako ih ima) otkrivati ​​trećim osobama u svrhu izravnog marketinga te imena i adrese svih trećih osoba s kojima dijelimo osobne podatke u prethodnoj kalendarskoj godini. Ako ste stanovnik Kalifornije i želite podnijeti takav zahtjev, pošaljite nam svoj zahtjev u pisanom obliku koristeći kontaktne informacije navedene u nastavku.

Ako imate manje od 18 godina, prebivate u Kaliforniji i imate registrirani račun kod Internet stranica, imate pravo zatražiti uklanjanje neželjenih podataka koje javno objavljujete na Web stranica. Da biste zatražili uklanjanje takvih podataka, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke navedene u nastavku i uključite e-adresu povezanu s vašim računom i izjavu da živite u Kaliforniji. Pobrinut ćemo se da podaci nisu javno prikazani na Web stranica, ali imajte na umu da se podaci možda neće u potpunosti ili cjelovito ukloniti iz svih naših sustava (npr. sigurnosne kopije itd.).

13. OBRAČUJEMO LI OVO OBAVIJEST?     

Ukratko:  Da, ažurirat ćemo ovu obavijest po potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom „Revidirano“, a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako napravimo značajne promjene u ovoj obavijesti o privatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

14. KAKO SE MOŽETE NAM OBRATITI U vezi s ovom obavijesti?     

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovom obavijesti, možete kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka (DPO), Aleksandar Vujičić, e-poštom na [e-pošta zaštićena], ili poštom na adresu:

VESTRATEK LOGISTICS LIMITED
Aleksandar Vujičić
Nede Spasojević 13b
Beograd, Novi, Srbija 11070
Srbija

Ako imate dodatnih pitanja ili komentara, možete nas kontaktirati i poštom na sljedeću adresu tvrtke:

VESTRATEK LOGISTICS LIMITED
Ulica Erectheiou 11
Nicosia, CIPAR 2413
Cipar
Telefon: (+ 44) 1892710219

15. KAKO MOŽETE PREGLEDATI, AŽURIRATI ILI Brisati podatke koje od vas prikupljamo?     

Na temelju važećih zakona vaše zemlje, u određenim okolnostima možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti ih ili izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, molimo vas posjetiti: https://vestratek.com/contact-vestratek/, Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u roku od 30 dana.
Besplatna poštarina u EU

Za narudžbe veće od 50.00 EUR

Proizvedeno od prirodne konoplje!

U proizvodnji koristimo samo certificiranu industrijsku konoplju

Najbolje CBD ulje

Čisto, prirodno, testirano

100% sigurna kupovina

Bankovni prijenos / MasterCard / Klarna